Név: Jelszó:

Firefox kiegészítő avatar készítéshez


Sose volt ilyen egyszerű az avatarkészítés!

Mostantól minden eddiginél kényelmesebben készíthetsz magadnak személyre szabott avatart. Ha előfordult már, hogy szörfözés közben megtetszett egy kép, de lusta voltál letölteni, és átméretezni, akkor ez a kiegészítő pont Neked való. Ezzel a programmal lehetőséged van arra, hogy szinte bármilyen interneten fellelhető képből MSN képet szerkessz.


Hogyan működik?

Ha meglátsz a neten egy jó képet, csak néhány kattintás választ el attól, hogy tökéletes MSN képet készíts belőle. Miután telepítetted a kiegészítőt, klikkelj jobb gombbal a kiválasztott képre, és válaszd az "Avatar készítése!" pontot.

avatar készítő firefox kiegészítő

Ekkor egy új fülön bejön a www.avatarmaker.hu oldal, ahol nincs más dolgod, mint átméretezni, személyre szabni és letölteni az avatart. Ennyire egyszerű.

avatar készítő firefox kiegészítő
Letöltés:

AvatarMaker Firefox kiegészítő

Hogyan telepítsem?

Ha a letöltésre kattintasz, bejön a hivatalos Mozilla addon oldal. Itt kattints az "Add to Firefox" gombra. Regisztrációra szükséged lehet.


Megjegyzés

Egyes oldalak (pl.: Wikipedia) nem engedik, hogy a képeiket ilyen módon felhasználjuk. A kiegészítő működéséért, esetleges károkért felelősséget nem vállalok. Visszajelzéseket, ötleteket szívesen fogadok a jobb oldalt látható elérhetőségeken.


Figyelem! Az oldal cookiekat használ, a Google Adsense figyelheti a látogató szokásait.
©2009 RiBBiT