Név: Jelszó:

Megújult az avatar szerkesztő!


Elkészült az avatarszerkesztő új verziója, mely kinézetben sokkal letisztultabb, és mégis többet tud. Lássuk sorban, hogy néz ki az új program:

Avatar feltöltés

Csak a kinézete változott meg. Vagy a saját gépről kell kiválasztani egy képet, vagy pedig a másik fülre kattintva kell egy webes kép címét beírni. Újdonság, hogy a program már itt jelezni fog, ha nem tudja megnyitni a képet.

Kép feltöltése

Avatar kivágása

Itt kell kijelölni azt a 96x96 pixeles négyzetet, amiből az avatar lesz. Kattintva-húzva lehet a képet mozgatni a keret alatt, mozdulatlan egérrel kattintva lehet váltani tologatás és forgatás között. A csúszkával pedig kicsinyíteni lehet, ahogy eddig is. Ha beállítottuk a képet, kattintsunk a kivágás gombra, ahol véglegesíthetjük döntésünket.

Avatar kivágása

Rajzolás

A legnagyobb változás itt történt. A jobb felső sarokban két színt lehet kiválasztani, az első lesz a vonal színe, a második a kitöltésé. Alattuk a szín átlátszóságát lehet beállítani. A cseppentő ikonokkal színt lehet venni magáról a képről. A jobb szélen a csúszkával a vonal vastagságát lehet beállítani. Nagy újdonság, hogy a szövegíráskor a második szín a háttér színét határozza meg. Fontos: Csak egy sor szöveget lehet egyszerre beírni, és a sor végén ENTERT kell nyomni a véglegesítéshez. Előtte még lehet módosítani a pozícióját vagy színét.

Avatar rajzolás

Ha elkészültünk az avatarral, kattintsunk a "Kész" gombra. Itt már nem kérdez vissza a program.

Egyéb tudnivalók

  • Az avatarok minőségét 90-ről 95-re emeltem.
  • A frissítés miatt a 0.5-ös Firefox kiegészítő nem működik tovább, helyette a 0.6-os használható.
  • Ha bármi hibát tapasztaltok, jelezzétek e-mailben!
Következő: Sokasodunk

Figyelem! Az oldal cookiekat használ, a Google Adsense figyelheti a látogató szokásait.
©2009 RiBBiT